۶ پاسخ

منم راضی نبودم قیمتشم حالا دیگه رفته بالا.کوکومی بخر هم جذبش بالاس هم قیمتش مناسب تره.سایز چهار 32تاییش 79 تومنه انگار

افتضااااااح اصلا جذب نداره، بدردنخورترین پوشکه بنظرم،با اینکه تندتند عوض میکنم دخترمو ولی همش پاهاش خیسه، برا پی پی که نگو اصلا تا کمر پس میده،لباساش پر میشه، مای بیبی استفاده میکردم اینو کسی براش خریده بود دیگه مجبور شدم استفاده کنم،پشت دستمو داغ کردم که دیگه حتی اگه براشم اوردن استفاده نکنم، مای بیبی خیلی خوبه و جذبشم عالیه حداقل پول میدی یچیز با کیفیت هم میخری

بعضی نوزادا پوستشون حساسه هر پوشکی رو براشون خوب نیس

افتضاح من دو روز پیش گرفتم جمع میشه و دیشب یهو کل بدن پسرم ریخت بیرون انداختم رفت بعدم زیرش عرق میکرد

من استفاده میکنم ۷۰ تومنه. عالیه راضیم

سلام اولین بار دارم استفاده میکنم برا بچم خوب بود