۴ پاسخ

فقط باید مایعات زیاد بخوری و چیزای ملین مث سوپ و....تا چند وقت اصلا نباید یبوست داشته باشی تا خوب بشه

سلام
منم یک ماهه و نیمه زایمان کردم دقیقا یه سری ها این طوری میشن به دلیل اینکه نمی تونی فشار به خودت وارد کنی و اینکه پوست مقعد یه سری ها خشک هست از پماد استفاده کن فعلا و اینکه بیشتر سر قرص های خون هست که یبوست میشی من هم وقتی قرصمو عوض کردم یا دو روز اون اولی رو نخوردم کاملا خوب شدم سعی کن فعلا غذاهای سبک بخوری

اره هموز خوب نشدم چند بارم رفتم دکتر ولی دارو داده هیچ تاثیری نداشته

ینی هنوز خوب نشدی بعدازدوماه 😳