۶ پاسخ

من دکتر بهم داد هروقت ببینم نیاز هست میزنم بیشتر مواقع همیشه میزنم

من اوایل بعد هر پوشک عوض کردن بهش وازلین فیروز بچه میزدم.به پوشک مولفیکس حساسیت نشون داد.از اون موقع تا الان بهش کالاندولا میزنم.و خیلیم راضی ام.دیگه قرمز نمیشه👌

آره من همش استفاده میکنم
هر دفعه پوشکو عوض میکنم با دستمال مرطوب پاک میکنم و دوباره میزنم

هر بار نیاز نیست مگه اینکه سوختگی داشته باشه شما بعد از هر بار شستنش قبل پوشک کامل خشکش کن که بیچاره بچه عزق سوز نشه با ادرار سوختگی

کالاندولا من میزنم عالیه بعد هر پوشک عوض کردن میزنم

من جانسون دارم
هر سری میزنم