۹ پاسخ

سلام قطره پدی لاکت بگیرین بهش بدین بهترمیشه

قطره کولیکیدوبی بی کربدین.توچهارماهگی رفع میشه وخییییلی مواظب غذاخوردنت باش که خیلی اثرمیذاره

دکتر نبردیش. که برای کولیکش شربت بده بعد بزن اینترنت ورزش کولیکو ببین انجام بده من انجام دادم خبلی تاثییر گذار بود, انشاالله خوب میشه نگران نباش

پسر من از ۳ماهگی تقریبا خیلی بهتر شد.صبرداشته باش خیلی.حق داری واقعا.من واقعا رژیم کنارگذاشتن نفاخ هارو رعایت کردن با اینکه خودم خیلی ضعیف شدم

من دیگە خوب شده دخترم دوماه و شش روزشه ولی الانم هر روز چند بار حوله گرم می کنم میذارم رو شکمش مخصوصا بعد حموم دادنش

من گرمیچر دادم خوب شد کلا. قنداقشم میکنم اگ خیلی بی قراری کنه

سلام عزیزم پسر من هم همین مشکلو داشت دیگه از بیخوابی و خستگی کلافه شده بودم بردم دکتر و دارو براش تجویز کرده خداروشکررر خیلللی آرومتر شده و به طبع من هم همینطور. حتما به یک پزشک اطفال خوب مراجعه کن تا هم خودت و هم کوچولوت آروم بشید. چون اینجوری خوده بچه هم خیلی اذیت میشه

اخرای دوماهگی خوب میشن معمولا

قطری پدی لاکت و کولیف بهش بده خوب میشه من واسه پسرم هنوز میدم