۹ پاسخ

سلام عزیزم دختر من ۵ ماهش تموم شد با تجویز پزشک از فرنی شروع کردم

من چهار ماهگی ولی ب دستور پزشک،فرنی و حریره بادام میدم

این مورد فقط با دستور دکتر مجازه وگرنه ۴ ماهگی زود برا غذا دادن ب نینی گناه دارن هنوز گوارششون رشد نکرده واکسن ۶ ماهگی ب بد میشه غذا داد

دکتربه من گفته روزی سه وعده یک چهارم قاشق چایخوری سرلاک بریزم توشیربدم

همون شش ماهگی بده چه عجله ای هستش

غذای کمکی ها رو از چهار به بعد بهتر بدین به نی نی تون

سلام من حریره و فرنی رو شروع کردم

من تقریبا یک هفتس لعاب برنج میدم

عجله ی بضی از خانمارو اصلا نمیتونم درک کنم برای شروع کمکی از ۴ماه بچه فعلا با شیر سیر میشه بعد واکسن ۶ماهش شروع کن کم کم دچرا معده ی بچتو داغون میکنی