۳ پاسخ

سلام عزیزم من شنیدم برفک یه دوریی داره دورش بگذره دیگه برفک نمیزنه چه جالب دختر منم هفته ۳۶ و۶ روز به دنیا امده

عزیزم بچه منم ۳۶ به دنیا اومد، قطره نیستاتین رو با تجویز پزشک بهش بده،،،سر خود ندی بره تو گلوش ها ،،،،،شیشه هر روز بشور روزی سه چهار بار هم سر سینه خودتو بشور اگه شیر خودتو میدی

سلام ن عزیزم برفک چیزی نیس نگران نباش ی قطره هس ازداروخانه بگیر بریزدهنش سریع خوب میشه