۸ پاسخ

خاموش کن

منم میزارم باخودمون فیلم میبینه خوابشم میبره مامانمم ماهارو جلو تلویزیون میزاشت ک بخوابیم الان عینکم نمیزنیم

زیر دوسال ممنوعه. وقتی میبینین همچینه خاموشش کنین. من 5 ماهه تلویزیون روشن نکردم

عزیزم با اینه سرگرمش‌کن تلوزیون قبل دو سالگی برای بچه ضرر داره

سلام دختر منم هست روشن کنین وولی خیلی فاصله بزارین به صورتی که خوابیده باشه و روی دوشش باشه به سمت تلویزیون

خخخخخخ چه جالب، منم پسرم خوشش میاد نگاه کنه ولی روشن میکنم اما صورتش جوری میذارم که صفحه تی وی رو نبینه

دختر منم از همون موقع ها نگاه میکنه وعلاقه داره اما من خیلی جلو تلوزیون نمیگذارمش میترسم برا چشماش ضرر داشته باشه

ای جان ، چرا نمیزاری ، خیلی خوبه هم سرگرم میشه هم اروم و با قرار خودتم ب کارات میرسی ، ولی فاصله اشو حتما زیاد کن ک چشم درد نگیره ، پسر منم عاشقه گوشی و تلویزیونه کیف میکنه اهنگو اینا میاد🤭