۵ پاسخ

عزیزم باید چیزایی که میشه رو شست دم دستش گذاشت چیزای دگ روهم که آلوده ست دور کرد
پسرمن از دمپایی رو فرشی تو دهنشه تا کنترل و گوشی و هرچیزی ک ببینه
یه مدت ریشه فرشو میخورد🤦‍♀️

عزیزم طبیعیه تنها کاری که میشه کرد اینه که چیزهای ریزو از دم دستشون برداریم که خدایی نکرده نره تو حلقشون . و باید تمام وسایل رو تمیز نگه داریم که اگر گذاشتن دهنشون مریض نشن

طبیعی عزیزم از راه دهان میشناسن اجسام رو دیگه باید فقط مراقبش باشی و صبور

عزیزم اون مسیر رشدشه کاری نمیشه کرد من یه شلوار دارم ک بند داره صبحا میبینم پسرم بیدار شده اومده زیر پام اون بند شلوارمم تا ته کرده تو حلقش بخاطر اون دیگ اون شلوارو نمیپوشم

پسر منم همینه بهش میگیم همه چیز خوار خب دنیای اطرافشونو با دهن میشناسن فعلا