مامانا با بچه سه ماهه چه بازی های میکنین؟

۳ پاسخ

توی همین گهواره که برنامه هر روز میاد اونا خوبن،بعدش همین جغجغه تشک بازی کتاب شعر....بادکنک ...دالی بازی و کتاب تقویت هوش نوزاد هم خوبه

شعر میخونم واسش .میرقصم براش عروسکشو آویزون تختش کردم با دستاش میزنه به عروسک و صداشو در میاره و از اینجور بازیا.

من عروسک انگشتی میذارم انگشتم جلو صورتش تکون میدم و حرف میزنم. جغجغه دوست داره. گاهی کتاب جلوجشمش میذارم تا به عکساش نگاه کنه. دختر من عاشق اینه که روپاهاش وایسه یا بشینه منم دورش بالش میذارم و مینشونشم(البته مدت کم) و باهاش حرف میزنم یا براش شعر میذارم اما دوست دارم بازی هام متنوع باشه.