۱۲ پاسخ

من از همون بدو تولد قطره کولیکرز دادم خیلی خوبه بدون تجویز پزشک

سلام
منم بدون تجویز دکتر دادم
خوبه

آره بهش بده مشکلی نداره

آره عزیزم اشکال نداره اون همون عرق نعنای خودمونه درصدش فقط فرق میکنه بره بچه ها

عزیزم دکتر ب من گریپ میکسچر داد و پدی لاکت

قطره کولیکرز خیلی خوبه من از همون ابتدا تولد به پسرم دادم بدون تجویز پزشک

اگه میبینی خودت نفخ داری حتما بهشبده خودتم حتما هر روزپودر زیره رازیانه بخور ی لیوان اب پشتش بخور یا حالت پودر نشده تو چای یا دمنوش بریز بخور بچه کامل اروم میشه

سلام عزیزم بده اصلا اشکالی نداره .

من واسه دل درد پسرم کولک ایز میدادم خارجی هست و بسیار سریع خوب میکنه منم که خیلی راضی بودم

قطره پدی لاکت خیلی خوبه یه سرچ بزن خیلی خوبه

اره چون واس نوزاده کلا .ولی زیره رازیانه دمنوش کن براش از صافی رد کن با یه قند بنداز تو شیشه پستونکش شبها بهش بده بخوره نفخش در میاد

یکمم نبات تو آب جوش بنداز حل کن توش یکم عرق نعنا بریز بده بخوره خب میشه ایشالا