۸ پاسخ

همه بچه ها همينطورن عزيزم به خوراك خودتم دقت كن لبنياتو حبوباتو چيزاي نفاخ نخور بهتر ميشه ولي بايد دورشو طي كنه

سلام عزیزم دختر منم همینجوره😔😔 خیلی ناراحتم براش قطره هم تاثیر نداره
انقد گریه میکنه که تا غش میره... میگن باید بگذره دیگه نمیشه کاریش کرد... تازه بچه من شیر خشکیم هست رفلاکسم گرفته، نارسم بدنیا امد همه چییییی با هم شده، همه چی کرفته طفلک😔😔😔 خودمو مقصر میدونم که نتونستم ازش خوب مراقبت کنم و زود بدنیا امد بعدم که شیرمو نخورد....

عزیز دلم خودتو اذیت نکن یه دوران که خیلی بچه ها پشت سر میزارنش عزیزم

اینک تو آروم باشی و پر انرژی باشی بیشترین تاثیرو روش داره

چار روز دیگ بزرگ میشه عین هلو 😍🎯

قطره infacol هم خیلی خوبه البته داروخانه ها ندارن باید از سیسمونی فروشی هایی که برند هستن بخرید

قطره کولیکز وپدی لاکت میدم من... خداروشکر بهترشده ولی خب باید دورشو طی کنه دیگ... ۳۰درجه بخابونش همیشه تو کریر بذاریش خوبه... مثل کشتی صبا تابش بدی ام خوبه

سلام عزیزم خوبید .حداقل خوب شدن کولیک نوزاد تا ۴ ماهگی یا ۷ ماهگی هست .نانی خیلی جواب میده .من پسرم کولیک داشت تا ۷ ماهگی تا دوسه ماه اول جگرم له بود ولی بعدش نانی بستیم خیلی راحت تر شدم

عزیزم
گریه نکن
رو شیرت اثر میذاره بچه بدتر میشه
پسر منم همینجوریه
تو مواقعی که زور میزنه زیاد بهش شیر نده
سعی کن پاهاشو تو شکمش جمع کنی رو دستت بندازیش
براش صدای ششش
یا سشوار و اینا بذار
قطره و دارو تاثیر چندانی رو کولیک نداره

سلام عزیزم بچه های منم کولیک دارن قطره چی میدی بهش