۸ پاسخ

من ی لیوان شیرم نمیخورم تو ماه و برسه تو ی روز سه لیوان شیر بخورم🤦🏻‍♀️

من ازتخم مرغ متنفرشدم نمیخورم.ولی شیر ی لیوان میخورم

من اون روزی یکی هم نمی‌خورم.بدبختی اصلا میلم نمی‌کشه.ده روزم تو یخچال بمونه انگار ن انگار نگاهشم نمیکنم.هرچی مادرم شوهرم میگن بخور دوس ندارم

ی لیوان شیر ی کاسه ماست میخورم روزی.تخم مرغم هر روز نمیخورم هر وقت میلم ببره

نه دیگه خوبه😃😃😃البته من سر دخترم روزی دو سه تا لیوان میخوردم الان روزی یکی اما کلا لبنیات میخورم هر روز

منم روزی یه لیوان میخورم اونم به زور😂

من که اصلا شیر نمیخورم,نهایت روزی 2تا پیاله ماست میخورم

یه لیوانشم نمیخورم😂😂