۷ پاسخ

برای سزارین دکتر خیلی مهمه،انشأالله که دکترت خوب باشه،من خواهر شوهرم بچه اول طبیعی بود اقلا راضی نبود خیلی داعون شد تا چند وقت نمیتونست بشینه از بس بخیه خورده بودو درد داشت،سر بچه دومش سزارین کرد میگفت عاایه

جاری من اولین بچشو طبیعی بود دومی سزارین ولی هردوتاش میگفت لذت داشته😐کلا خوشش اومده بود

من دقیقا برعکس شمام
سزارینم اسون نیس تا ده روز من مردمو زنده شدم

سلام وقت بخیر
ترجیحا اگر شرایط را دارید زایمان طبیعی بهتره چون شما فرزند دیگری دارید و بعداز سزارین وبا بخیه امکان رسیدگی به بچه اول خیلی سخت تر است وسلامت مادر وفرزند ورشد عقلی وجسمی بچه در زابمان طبیعی بیشتر است ،خواهرشوهرم بچه اول سزارین بود وخیلی به خاطر بخیه وعفونت و زردی بچه اذیت شد وشیرش خشک شد و بعدی طبیعی زایمان کرد وخیلی راضی است.

برای سزارین حتماااا تاکید کن بخیه هاتو جذبی بزنن. من جذبیِ بخیه هام خیلییییی راضی ام اصلا نفهمیدم سزارین شدم. فقط اون چندروز اول درد داشتم که اونم طبیعیِ بخاطر پاره شدن شکم

سلام گلم زایمان طبیعی خییییییلی بهتر از عمل سزارین هستش
سزارین اسمش روشه به هرحال عمله دیگه
مخصوصا شما که یکبار تجربه طبیعی داشتی به نظرم دومی رو سزارین نشو چون ببخشید هم بالاتو خراب میکنی هم پایین
به نظرم بذار هر دوش طبیعی باشه

چرا مگه از طبیعی راضی نبودی؟