۵ پاسخ

احتمال زياد رفلاكس زياد داره اگر اين علايم رو داره، همزمان بالا هم بياره، گاهي اوقات سرشو تكون ميده در حالي مه داره دهنشو مزه مزه ميكنه و اخم كرده حال خوبي نداره تو اين حالت، براي اسنجور بچه ها آروغشو نميگيرن شيرش كه تموم شد به حالت متنايل يا ايستاده تا ٢٠ دقيقه نگهش دار بعد بزارش سرجاش! و اينكه از تشك رفلاكسي استفاده كن، با قرص درست ميشه

سلام.اون که از بینش شیر میده بیرون طبیعیه...دختر منم همینجور بود...البته باید گهگداری باشه نه همیشه...وقتی هم شکمش صدا میده یعنی سردیس کرده...پهلوهاشو ببند

من اینجور وقتا به دخترم نبات داغ خیلی کم شیرین میدادم...در اون حدی که فقط سردیش ازبین بره...یه حوله هم گرم کنی بذاری رو شکمش خیلی خوبه

خواهرزاده من یادمه جهشی بالامیاورد دکتر دارو داده بود نمیدونم چی بود ولی فک کنم بهتره ب دکترش بگین.

رفلاکسه عزیزم ببرش دکتر

اگه زیاد جهشی بالا بیاره میگن نشانه روده پیچ شدنه