۱۰ پاسخ

سلام عزیزم من بچه اولم مثل شما شدم بیمارستان بستری نمیکرد ۴۱ هفته و۵ روز بودم رفتم دکتر زنان نامه داد بستریم کردن با آمپول فشار زایمان کردم پیاده روی خیلی واسه باز شدن تاثیر داره واسه بچه دومم پیاده روی زیاد میکردم ۳۸ هفته و۳ روز زاییدم

منم هیچ دردی نداشتم،تازه۴۱هفته زایمان کردم،سونو انجام بده ببر برای دکتر که بهت نامه بستری بده،که باید طبیعی زایمان کنی یا سزارین بشی

عزیزم معاینه لگنی اصلا نشدی؟؟

برو حتما برای نوار قلب بچت. من ۴۰ هفته۳ روز بودم و درد نداشتم. رفتم برای نوار قلب .چون خوب نبود بستری شدم اول برای طبیعی. چون دیگ نوار قلب دخترم خیلی خیلی بد شد. اورژانسی سزارین شدم. وبعد فهمیدم بچم مدفوع کرده بوده

باید از دکترت نامه داشته باشی،نامه رو بدی بیمارستان بستریت میکنن

دمنوش زعفران باعث سفت شدن دهانه رحم میشه
پزشکتون بابد با معاینه تحریک کنه

برو بیمارستان بزار رو سرت بگو چطور شما سر هر تق و توقی هزار تا اثر انگشت از آدم میگیرین حالا شما اثر انگشت بهم بدین اگه خدای نکرده بچم چیزیش شد مقصر اصلی شمایید والا زبونم لال خدای نکرده چیزی بشه فردا اصلا انکار میکنن که این خانوم بیمارستان اومده

این دمنوش ها خطرش بیشترها عزیزم پیاده روی دوش اب گرم قر کمر رقص اسکات این کارها رو انجام بده تا دو روز دیگه دردت نگرفت برو بیمارستان بگو میترسم بچم مدفوع کنه بستری کنن یا به دکترت بگو دستور بستری رو بده

به خوردن نیست ب تحرک داشته باش پیاده رویی کن☹منم هیچ درد ندارم تا کی اگ دردمون نیومد امپول فشار میزنن؟؟

عزیزم برو سزارین، برای بچه خطرناکه