۹ پاسخ

من سه روزه این مشکل و دارم
فک کنم طعم شیر بد میشه که نی نی نمیگره سینه رو

یکم نبات بنداز داخل شیشه. شاید گرسنه نیست

با سرنگ بهش بده شیرتو بدوش یا سزنگ بده قند بچه نیوفته گلم

مشکل منم همین بود،از وقتی ک شیر خشک رو ازش گرفتم حالا درست شده،بعضی از بچه ها رو با شیر خشک دادن دو مزه میکنیم اونا هم نمیدونن چجوریه،قهر میکنن ..پسر من دیگه کلا شیر خودم یه دو ماهی تحمل کردم،البته شیر خودم هم کمه با قطره شیر افزا درست شد و از پنج ماهگی هم غذا شروع کردم

عزیزم تو برنامه طبیب شبکه ۳ میگفت اگر بچه ای رفلاکس داشته باشه بعد ی مدت چون اسید معدش مری رو اذیت کرده بچه شیر نمیخوره..اگر علائم رفلاکس داشته این مدت پیش دکتر ببرین حتما..دارو میده خوب میشه...علائم رفلاکس و تو نت سرچ کنین..یکیش اینه که شیر با شدت برگردونه و بیقرار هم باشه وقتی بالا میاره و این ادامه دار باشه

شاید رفلاکس داره ببریدش دکتر

دختر منم اینجوریه بازیگوش میشن . من وقتی میخوابه یا گیج خوابه میدم میخوره

بچه منم اخر ۵ ماهه اینقدر بازیگوشی میکنه ۲ سی سی شیرو تو یک ساعت میخوره دهنش میبنده سرشو تکون میده دست میزنه زیردستم باقاشق میخوام بدمش

دکتر رفتی؟رفلاکس نداره؟