۱۶ پاسخ

من مای بی بی ،بی بی کینگ،پارمیس😂😂😂😂😂😂هر کدوم ک قیمت قدیم داشته باشه میارم

مولفیکس واقعا عالیه من راضیم

من ازهمون اول مای بی بی جدبش فوق العاده بالایه فقط ۱کم گرونه ولی نه حساسیت میاره نه چیز دیگه ای

مای بیبی خوبه من راضیم

بستگی به پول جیبت داره مای بی بی خوبه و خییلی گران ،و گرانترم میشه روز به روز
من از مای بی بی به بی بی کینگ تغیر پوشک دادم وخییلی راضیم هم از لخاظ قیمت هم از لحاظ کیفیت

ببم من استفاده کردم خوبه البته به مای بی بی نمی‌رسه اما متاسفانه قیمت مای بی بی خیلی رفت بالا ومن ببم استفاده میکنم

مولفیکس من راضیم عالیه

ماے بیبے مولفیکس اصلا راضے نبودم

والا ببم هم قیمتش خوبه هم سبکه . پس هم نمیده

فقط و فقط مای بی بی از اولم استفاده کردم

دختر اولم مولفیکس برای اینم رفتم شبی فروشگاه مولفیکس گرفتم

مای بیبی خیلی خوبه
مولفیکس رو نپسندیدم یک بار استفاده کردم ازش

مای بی بی عالیه

مولفیکس. مای بی بی.

مای بی‌بی عالیه

من مولفیکس استفاده میکنم خیلی خوبه
تازگیا یه مازک بیبی کینگ خریدم اونم خوبه راضی بودم