۳ پاسخ

عزیزم فقط خاکشیر . خاکشیر با آب جوشیده با یه کوچولو نبات درست کن دوسه تا قاشق بده بخوره . خیلی زود مشکلش حل میشه

دختر منم اینجوری بود شیر خشکش رو دکتر عوض کرد بهتر شد ، منم مثل شما روزی دو بار شیر خشک می دم و شیر خودم ، خودتون هم رعایت غذایی کنین چیزای ملین بخورین

ترنجبین خیلی خاک داره. اول با اب سرد سریع بشورین (حل نشه) بعد ابجوش بریزین روش،صاف کنین ته نشین ک شد ،یک ذره از اب روش بدین بهش. خودتونم بخورین