برای سرماخوردگی نوزاد یکماهه چی خوبه؟

۵ پاسخ

همین ک مرتب شیرش بدی و گرم نگهداری و اگ دماغش کیپ شده مقداری از شیرتو بچکونی تو دماغش کفایت میکنه بچه تو این سن حیلی زود سرما میخوره و حیلی زودم خوب میشه ....دیدی با اینا نشد نهایتش دیگ اینک دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بهش بدی

سلام عزیزم روغن بدن بچه بزن رو شکم و پهلوهاش بعد با یه دستمال نخی ببند پهلوهاشو

خودت شلغم بخور.بخورشلغم به بچت بده.داروهای گیاهی به جای چای بخور که شیرت منتقل بشه به بچت

بچه ۱ ماه که سرما نمیخوره .از کجا میدونی سرما خورده

عزیزم بهترین کار این ک ببری دکتر