۳ پاسخ

هنوز یه چند ماهی مونده تا نفخ ورفلاکسش کم بشه... بعد شیر خوردن اروغشو گرفتی یکم اریب نگهش دار...سریع نذارش زمین... گذاشتید به پهلو بذار... شربت گرایپ میکسچر اهورا نینی ونبات داغ کم شیرین هم خوبه..... رو شکمش روهمیشه یه پارچه بنداز به کم شدن نفخ کمک می‌کنه... تو این سن نخوابیدن بچه ها بیشتر بخاطر نفخ ودلدرده

اگه شیر از تو دهانش میزنم بیرون امکان داره ششیرت با فشار میاد بیرون نمیتونه سریع همه شیر رو بده پایین...پس میزنه... معمولا وقت شیر خوردن بالا نمیارن

یه کم شیرت رو بدوش بعد بده بخوره ...با فشار شیرت میره نمیتونه راحت قورت بده بالا میاره