۵ پاسخ

خب طبیعیه شما مادری هستید که کودک نوپا دارید نه خوابتون درسته ن خوراکتون و نه روال زندگی عادی دارید و اینکه حین نزدیکی مرتبا به کودکتون فکر میکنید که بیدار نشه و خسته اید...چنین فردی مسلما لذتی رو دریافت نمیکنه...حالا حالاها دنبال برگشت میل جنسیتون نباشید منشاء روحی داره و ذهن اشفته مادران

واییی دقیقا منم اینجوریمممم و همسرم به شدت شاکی
همش فکر بچه م که نکنه بیدار شده نکنه گشنش باشه هیچ حسی واقعا ندارم

منم چهار ماهه زایمان کردم دقیقا همینطوریم نمیدونم چرا

توی شیردهی طبیعیه ک میل جنسی کم بشه به مرور درست میشه بیشتر ب همسرتون نزدیک بشید بیشتر وقت بذارید همسرتون نقش خیلی مهمی توی برگشت میل شما داره

به نظر من که طبیعیه تا مدتی