۱۳ پاسخ

بزار کنار لبش قطره قطره بریز ک بتونه قورت بده یه بارگی خالی نکن تو دهنش

با یه مقدار از شیرمادر یا شیر خشک مخلوط کنید بهش بدید بخوره

میتونی کمی با کمی اب ولرم قاطی کنی و اینکه قطره قطرع بده

عزیزم قطره آ د رو باید با شیرخشک یا شیر خودتون داخل شیشه بدی،آخه قطرش چربه و میپره گلو

قطره قطره از اطراف دهنش بده
با فاصله
دکتر من گف تا دوسال باید بدی

تا ۶ ماهگی باید بدید عزیزم برای استخوون بندی بچه و بیناییش واجبه

دختر منم قورت نمیده چن تا طعم مختلف گرفتم. دیگه حالا قطره قطره میدم دوسه قطره میدم باز ی ساعت دیگه

سلام پسر منم گاهی وقتا میپره گلوش(از بس شیرینه )اما بهش میدم قطره چکونه بزار کنار زبونش یکی یکی بهش بده بزار اولین قطره رو بخوره بعد دومی پشت سر هم بهش نده

بله از پانزده روز تا شش ماه فک کنم روزی 25قطره نه چرب و روغنی چرا بپره برا من که اتفاق نیفتاده با قطره چکان میدم

عزیزم توآب قاطی کن بده باقطره چکون یاشیشه شیر.من ازدکترپرسیدم گفته توآب بدین

بزارش طرف چپ دهنش راحت میره پایین

عزیزم آهسته از گوشه دهنش با همون قطره چکان خودش بهش بده کم‌کم

منم نمیدم اصلا