۹ پاسخ

عزیزم سنگینش کردی اینهمه دارو شیمیایی چی یه میدی بهش اینا بدتره همون نبات داغ نعنا کافی بود ولی من حتی اینم ندادم دکتر دعوام کرد هم حرف بهم زد گفت همه چی چپوندی تو دلش میخوای دلدرد نگیره حوله گرم بزار رو دلش نهایتش چن قطره کولیکاید بده دیگه هیچی نمیخواد منم دیدم هرچی میدم اثر نداره قطع کردم واقعا دخترم خیلی بهتر شد الان هیچی نمیدم بهش خودم رعایت میکنم دلدرد داشته باشه حوله گرم میزارم ماساژ میدم نهایتش کولیک میدم خداراشکر نفخش خیلی کم شده بخاطر دلدرد دیگه گریه نمیکنه بیقراری نمیکنه

این همه دارو رو با هم دادی؟؟؟؟؟
حس نکردی خطرناکه؟

گریپ میکسچر خارجی میدم خیلی هم راضیم

من دخترمو واسه کولیک بردم دکتر گفت این داروها فقط ۳۰ الی ۴۰ درصد دردشون رو کم میکنه فک نکن دارو بهش میدی باید آروم بگیره و اینکه هر بچه ای فقط یه دارو بهش جواب میده، یعنی هر شب فقط یک نوع دارو رو بهش بده ببین با کدوم یکی آروم تر میشه و بهش میسازه و از این ببعد فقط همون رو بده.
واسه بچه های زیر یک ماه گریب میکسچر خارجی خوب نیست چون الکل داره

من گریپ میکسچر نروس هاوس خارجی میدم عالیه

گریپ میکسچر خارجی میدم خیلی عالیه

من بایولاکت میدم

خارجی ایرانیش الکل داره ...عزیزم دوره ای ماهم گذروندیم بخاطردلدره دوماهگی اوچشه سهوماهگی کم میشه ۴ ماهگی تموم میشه

شما بهش گریپ میکسچر و نعناع دادی شاید معده ی اون بچه رو بریزه بهم. گریپ میکسچر واس رفلاکس خوب نیس‌. سگا گریپ یا کولیک ایز میگرفتی. و همونارو هر چن ساعت تکرار میکردی

عزیزم شاید دل درد نیست
یه دستمال پهلوهاش ببند و کلاه سرش کن
شاید گوشش درد میکنه