۵ پاسخ

اوتمیل کدوحلوایی با خرما پلو ماهیچه لوبیا پلو عدس پلو دکی گوجه دیگه ده ماهشه همه چی میتونی بدی کم کم . غذاهای انگشتی بدین بزارید جلوش خودش بخوره. سوپ گشنیز و ....

کباب تابه ای کته

کم کم غذای سفره رو شروع کن

عزیزم غذای سفره به شرط اینکه ادویه ش کم باشه و اصلا رب نداشته باشه هم میتونی بدی

انواع کته هارو درست کن کته گوجه کته زرد رو هنشم مرغو گوشت میتونی بریزی سیب زمینی هویح عدس میتکنی بریزی دلل عدس میتونی بدی ماکارانی خورشت قیمه یا خورشت مرغ واسش درست کن لپه نزار من همه ی اینارو تو ۱۰ ماه میدادم طرز تهیه چندتا غذا که به پسرم میدم تو.سوالام هست