۵ پاسخ

شیر خشک دلدردمیاره کلا منم همین مشکل دارم ماساژش بده باروغن زیتون که راحت دفع کنه دیگه کاریش نمیشه کرد دارو شیمیایی نده اثرنداره هست بالاخره تا 4ماه دنبالمونه

من شکمشو با روغن زیتون ماساژ میدم ، دور نافشو خلاف جهت عقربه ساعت ، ورزش میدم پاهاشو جمع میکنم شکمش حالت دوچرخه ، چند بار کردم جواب داده

خب خلاصه طبیعیه که بچه زور بزنه و خودشو کش بیاره واسه دفع مدفوع.پسر منم بعد هر بار که شیر میخوره هی زور میزنه که بیاد مدفوعش ولی خب نمیاد.یبوست هم نداره خداروشکر.در طول روز 2یا3بارم مدفوع داره

سلام روزتون به خیر مامان های عزیز زور زدن های بچه تون رو جدی بگیرید ببریدشون دکتر که معاینه بشن من پسرم با همین زور زدن ها فتق اش زد بیرون و تازه یک هفته است که عمل جراحی داشته هم سمت راست و هم سمت چپ
ما صدرا رو دکتر برده بودیم ولی دکتر با حرفا ش خیال ما رو راحت کرد که این روز زدن ها طبیعیه و مشکلی پیش نمیاد ولی فتق بچه ام با همین زور زدن زد بیرون و مجبور شدیم اورژانسی عمل جراحی کنیم😔

سلام.وقتتون بخیر.دخترمن خیلی زورمی زدتاشکمش کارکنه.دکتر قطره mct داد واسش.عالی بود.البته حتمابادکتربچه مشورت کنیدبرای استفاده