۵ پاسخ

بعضی وقتا اگه مادر آنتی بیوتیک مصرف کنه و. بچه شیرشو بخوره دهنش برفک میزنه

چیز داغ نخور گلم...بیشتر برفک برا این میزنه که مادر غذا و نوشیدنی داغ میخوره..باید بزاری خنک شه بعد میل کنی فدات شم

عزیزم لابد چیز گرم خوردی

شاید به لباستون ربط داشته باشه...نمیدونم شاید هم پروسه درمانش طول میکشه

منم بچه ام اینطوری شده بود به خاطر زخم سینه ام بود، وقتی به دهن بچه نیستاتین میزنین باید یه هفته تا ده روز ادامه پیدا کنه و همزمان که به دهن بچه می‌زنید به نوک سینه و هاله قهوه ای اون که تو دهن بچه میره هم بزنید، من روزی سه بار اینکارو میکردم