۱۱ پاسخ

فقط یمدل بده گوارش بچه ب مشگل میخوره

یارانه ای چجوریه؟ نه یکیشو بده اینجوری بچه اذیت میشه

شیریارانه ای چجوریه؟

اینطوری سنگین میشه گناه داره یکی بده بهتره

بنظرم یکیشو بدی بهتره عزیزم

عزیزم شیرخشک سوپرامیل رو از کجا تهیه میکنین ؟

من سرپسرم شیرخشک یارانه ای میگرفتم هربرج نگه داشتم بعد ک یک ساله شد بهش دادم تایم سالگی نان دادم الان برادخترمم میگیرم از انشاالله ازیک سالگی میدم چون گناه داره بچه تا2 سال بایدشیربخوره

سلام منم شیریارانه ای میدم مشکل شماچی بود ک شیریارانه ای دادن

چجوری میگیری میشه عکسشو بدی

عزیزم مهم اینه بچه شیر خشک رو بخوره وگرنه درصدهاشون یکیه فرقی نداره و اسمش مهم نیس
به نظرم از یه شیرخشک استفاده کن

بهتره ک یکیشو بدی اگ ازونم نتیجه نگرفتی بعد اون یکی چون بهضیا اسهال بعضیا یبوست میارن معدش قاطی میکنه