۳ پاسخ

عزيزم منم مثل شما صبي كه ميخاستم ختنه كنم شبش خابم نميبرد تو بيمارستان انقدر گريه كردم وقتي بردنش اومد بيرون يكم گريه كرد البته همون لحضه استامينفن دادن بهش اروم اروم شد اصلا گريه نكرد منم اروم شده بودم ديدم حالش خوبه اومديمم خونه فقط همون بار اول گريه كرد براي جيش بود اونم بعدش كلا انگار نه انگار كاري كرديم خوب خوب بود هيچي نيست اصلا نترس استامينفن كلا ٢ بار يه با تو بيمارستان يه بار خونه دادم با پماد تتراسيكلين و گاز استريل پوشكش كن همين

منم ترس داشتم اما نگران نباش بیحسی میزنه دردش نمیاد بعد که بی حسی تموم شده تا ادرار میکنه یکم بی‌قراری می‌کنه بعدش خوب میشه

نگران نباش،با آمپول بی حس میکنن..
بعدش هم زود خوب میشه