۸ پاسخ

عزیزم حتما ببر دکتر.اولا که باید تا الان جایگزین برای رانتیدین میدادی.چون منسوخ شده این دارو.ولی حالا دادی.به هیچ وجه داروی رفلاکسو نباید یهو قطع کرد.پدر بچه درمیاد.ببر دکتر احتمالا امپرازول میده،بعد کم کم میگه قطع کن اگه رفلاکسش خوب شده باشه.اصلا یهو قطع نکن

من دخترم کولیک داشت ریفلاکس داشت ولی اصلا بهش دارو ندادم با عرق نعنا نبات داغ رفع کردم خودمم تا سه ماهگیش هیچ نفاخی نخوردم الان خداروشکر خوب شده بالا نمیاره

سلام چه خبره چهار ماهه به بچه زبون بسته داروی معده میدی اونو حداکثر یک ماه میدن اگه هم معدش مشکل نداش با اینهمه دادن معدش اذیت میشه بالاخره داروی عوارض داره. پسر منم دکتر نوشته بود گف بیشتر از یک ماه نده بعدش ندادم دیگه بهتر بود

این دارو منسوخ شده حتما بادکترمشورت کن سرطان زاس

منم میدادم از وقتی که اخبار اعلام کرد رانیتیدین سرطان زاعه دیگه ندادم به نظرم شما هم نده،چرا دادین رفلکس داشت؟

عزیزم اگه زیر نظر دکتر بودی میتونی زنگ بزنی از منشی دکتر بپرسی یا زنگ بزن بهداشت بپرس

سلام.رانیتیدین برا معده هست مشکلش چی بوده دکتر تجویز کرده برا چی؟

رعایت کن ببرش دکتر سر خود قطع نکن شاید ضرر داشته باشه