۱۱ پاسخ

ماهی جنوب نخور فقط

قزل الا و سالمون فقط

عزیزم ماهی های پرورشی و رودخونه خوبه.قزل الا سالمون ازاد

بهترینش قزل الا هست عزییزم⁦❤️⁩

فقط قزل آلا بخورین.
من از دکتر پرسیدم قزل آلا تنها ماهی هستش که جیوه نداره

سالمون و قزل آلا از همشون بهتره.
نگران نباش شاید چون ماهی سردیه بخاطره همین تکوناش کم شده. بعدش همیشه ۲ تا خرما بخور تا معتدل کنه بدنتو.

ماهی دریا علل الخصوص دریاهای جنوب رو نخورید، سعی کنید استخری باشن ، و تن ماهیم نخورید

ماهی قزل آلا خییلی خوبه.سالمون و سفید و کپور هم فوق العاده ان.من توی بارداریم فقط سالمون نخوردم همه رو خوردم مخصوصا این هفته های آخر

سالمون و قزل عزیزم ماهی سرده خیلی بعدش حتما خرما بخور الان چند دونه خرما بخور مطمئنا تکون میخوره

بیشتر سالمون و قزل

شاه ماهی ازهمش بهتره....