۱۴ پاسخ

خوردنش همراه اسیدفولیک باعث پیش فعالی بچه میشه. لازم نیست خوردنش چون همون کار رو اسیدفولیک هم میکنه. ولی اگه خیلی دوست داری تو ماه چهارم به بعد به مدت فقط ۲۰ روز اندازه یه عدس بخور عزیزم.

فقط ماه سوم بارداری،اونم درحد یکی دوتا عدس بابدبخوری،بیشتر خوردنش ضرر داره

عزیزم قدیم به زنای حامله قرص نمیدادن میگفتن کندر بخورین بچه باهوش شه
الان اسیدفولیک و مویز بخوری همون نقش کندر رو داره

تازه اگرم فولیک اسید مصرف کردی نبتید بخوری،بنظر من درکل چیز ضروری نیستش

سلام عزیزم
تا سه ماهگی بهتره مصرف شه ..تازه اونم اگه بخوای خیلی کم
ولی جدیدا میگن چون مادر قرص اسید فولیک میخوره احتیاج به کندر نداره..بچه را پیش فعال میکنه

عزیزم از ماه اول تا سه ماهگی بخوری کافیه زیادش خوب نیست

اصلا نخور .ممنوع شده در دوران بارداری

من شنیدبیش فعالی میاره یه هفته اخرسه ماهگی هم بایدبخوری چون مثل اسیدفولیک وقتی اسیدفولیک میخورنبایداون خوردچون بیش فعالی میاره

من که دکترم گفته به هیچ‌وجه نخورم.

فقط ماه سوم باید بخوری یعنی هفته۸ تا ۱۲اونم روزی اندازه عدس

بله خیلی خوبه. وقت خاصی نداره

من شنیدم فولیک اسید کار کندرو میکنه. اگه همزمان مصرف شه بچه بیش فعال میشه

عزیزم ضرورتی نداره چون پیش فعالی میاره . همون ویتامین و قرصاتو بخوری کافیه
برا جنین هم هیچ تاثیری نداره قدیما چون دارو و... نبود میگفتن کندر بخورن
بعدشم کندر فقط سه ماه اول باید خورد بعدش ضرر داره

دکتر من ک گفت نخور بچه هایه الان زرنگن خدایی نکرده پیش فعال میشه بچه