۵ پاسخ

عزیز دلم پسر منم همینجور بود، فهمیدم شیرم کمه و شیر خشک دادم بهتر شد شایدم دل درد داره قطره بهش بده، اگه هم ختنه نکردی زودتر ختنه کن شاید برای دستشویی اذیت میشه، یا شاید گرمی داره و گلوش درد میکنه قشنگ شیر نمیخوره و گرسنه هست، همه اینا بررسی کن، چون درد مال شب هست بخاطر همین شب بیقرار میشه

عزیزم گریه ‌نوزاد یا برای گرسنگیه یا جاش کثیفه یا اروغشو خوب نگرفتی
البته این سه مورد برای زمانیه که مطمئنی کولیک نداره و یا درد های دیگه و همه چیش اوکی هست اون وقت پس یکی از سه مورد بالاست شک نکن
منم الان یک ماهو نیمه فقط شبا،شیر خشک میدم ، قشنگ سیر میشه چند ساعت میخوابه

با یک پارچه قنداقش کن

همه همینن. ایشالا از دوماگی به بعد بهتر میشه و ساعت خوابش تنظیم میشه
صبور باش مامان گلی

شاید کولیک داره دکتر نبردی