۴ پاسخ

منم تا ریزش موهام شروع شد رفتم کراتینه کردم الان خیییلییی ریزشش کم شده

زینک باید بخوری عزیزم روزی یدونه

چاره ای نداره موهای منم همین طوره روزی یه دونه قرص زینک میخورم

چک کنید مشکل هورمونی دارید یا نه بیوتین مصرف کنید و نیم ساعت قبل حمام ب موهاتون روغن نارگیل بزنید دورش حوله بپیچ بعد نیم ساعت برو حموم تو حموم بشین اول بدنتو بشور بعد موهاتو شامپوتو با اب اول رقیق کن بعد ب موهات بزن شامپوی بدون سولفات استفاده کن درست هشک کن موهاتو درست بشور شون چنگ نزن