۷ پاسخ

سلام عزیزم وقتی بردیش حموم اول که خودت لخت نشو حتما یا دامن نخی یا شلوار پات باشه بشین کف حموم بعد اب و سر د و گرم کن قبل اینکه کامل نی نی خیس کنی دستو خیس کن بزن تو سوراخ گوشش دیگه اب تو گوشش نمیره بعد شروع کن به شستن بچه

من همیشه به کمک مامانم حمومش میدم اون نگهش میداره تو بغلش سرشو تو دستش میگیره گوشاشم از بغل با انگشت جم میکنه کع آب تو گوشش نره حالا اگ میخای گوشاشو جم نکنی ی پنبه چرب کن بزار تو گوشاش بعد من سرشو میشورم بعد موهاشو ک خشک کردم اول رودست رو به پایینش میکنم پشتشو میشوریم بعدش رو به جلو شکم ایناشو میشوریم 🙄

عزیزم من هنوز تجربه نکردم اما از بزرگواران دیدم ک بچه رو بغل میکنن و از پشت گردن بچه رو میگیرن ،و جوری روی سرش آب میریزن ک فقد سر بچه شسته بشه و اصلا توی صورت و چشمش آب نمیره.
باید دونفری انجام بدید ..
یکم شامپو میزنی با برس مخصوص می‌کشی رو موهاش و آروم آروم آب میریزی ..🤩
ببخشید اگه سخت توضیح دادم😅

گلم اول ک میخای ببری حموم حتما با یکم وازلین داخل گوششو چرب کن..قول بهت میدم اب تو گوشش نمیره ...وقتی داری سرشو میشوری سرش رو ب پایین باشه

عزیزم پنبه رو وازلین بزن بزار تو گوشش دیگه آب نمیره

عزیز من‌که میبرم حمام رو‌زمین میشینم و پسرمو از رو شکم میزارم رو رون پام‌که شکمش درد نگیره و از زیر هم‌با یه دستم دارمش که سر نخوره. و پاهاشو تو وان پر آب گرم میزارم که سردش نشه. اول پشت بدنشو میشورم و آب میریزم بعد از‌جلو بعدش دوباره مثل قبل نگه میدارم و سرشو شامپو میزنم یواش و وقتی آب میریزم رو سرش بینیشو‌دست میکشم که نفس کم‌ نیاره. بعدش یه آب کلی بهش‌میزنم و‌صلوات میفرستم.

سلام من وان پسرمو میارم تو اتاق نزدیک بخاری و از قبل اتاقو گرم میکنم و اب مناسب بچم هم آماده میکنم گوشاشو با وازلین بچه به مقدار کم سطحشو چرب میکنم و با مامان بزرگش و همسرم و خودم حمامش میکنیم اول بدنشو لیف میزنم وقتی کامل بدن شسته شد در نهایت یک نوبت شامپو میزنم و سریع سرشو می‌شورم ودر حالت خم که سر پایینه سرشو می‌شورم چندین بار حمومش کردم پسرمو منتها داخل اتاق و داخل وان خودش