۴ پاسخ

عزیزم شیر دهی به نوزاد اندازه خاصی نداره و با میل و تقاضای نوزاد باید شیر دهی انجام بشه و اینکه نوزاد بیشتر از ظرفیت معدش نمیتونه بخوره و از خوردن امتناع میکنه فقط مطمئن باش گریه نوزاد از گرسنگی باشه هر گریه ای رو بنا به گرسنگی نوزادت نزار

من ی چند روز دیگه دوماهش تمام. من شیر خودم میدم هر دوساعت. ی رب بیست دقیقه زیر سینم

به ازای هر کیلو وزنش ۱۵۰ سی سی طی روز باید بخوره .یعنی اگه ۵ کیلو هست ۷۵۰ سی سی طی روز .‌ البته حدودیه ولی معیار خوبیه برای سنجش بچه

عزیزم رو قوطی زده و بستگی به اشتها نی نی داره