۵ پاسخ

بنظرم بدی بچه میک بزنه خیلی بهتره چون دهنش گرمه ولی شیر دوش اونجوری نیست اسیرت میکنه کلا باید بشینی بدوشی تازه دردتم میاد بنظرم ارزش نداره بخری من چون سینمو نمیگرفت خریدم واقعا خوب بود برام میدوشیدم میدادم بهش ولی از کار و زندگی افتادم همش باید بشینی بدوشی فک نکن ۱۰ دقیقه بدوشی تموم هر کدوم‌سینه هات نیم ساعت طول میکشه بدوشه تازه اگه تایم کمتر بدوشی شیرت خشک میشه ولی در کل اگه بتونی تحمل کنی خودش بخوره خیلی بهتره این تجربه من بود عزیزم

شیر دوش برقی استفاده کردم عالیه ولی اگر سینتون الان زخمه دردتون نیاد

گلم وقتی شقاق‌میشه شما با هرچی به دوشی درد نیاد
کیسه اب گرم بزار
یا برو زیر دوش اب گرم شیرتو بدوش که یکم نرم بشه
بعدشم پماد شقاق سینه بزن اوکی میشه

شیر دوش برقی بازم درد داره
شیر خودتو روی سینه هات بزن تا بهتر بشن

اگه اون کار رو کنی دیگه هیچ وقت سینت رو نمیگیره