۵ پاسخ

من خودم وقتی میخوام حبوبات ک نفخ داره استفاده کنم جداگانه می زارم بجوشه آب شو میریزم بیرون بعد ب غذام اضافه میکنم
بعد از غذا هم حتما عرق نعنا میخورم اذیت نمیشه دخترم

آره گلم نفخ داره بدونه لوبیابخور

اگه قبلا خیس کردیشو پختیش گذاشتی نداره اما اگر نکردی اینکارو نریز. یه کم الان خیس کن تا فردا بعدش تا پیازو خرد و سرخ میکنی بزار لوبیا تو آب بجوشه ۲۰ دیقه بعد بریز تو خورشت

نه عزیزم اشکال نداره ،ولی زیاد پر لوبیا درست نکن ،برای احتیاط هم لوبیای توی خورشت رو نخور ،بعد از غذات هم چایی نبات با عرق نعنا بخور، نوش جااااان

چند ماه بچه تون؟