۵ پاسخ

عزیزم توی حموم با آب گرم ماساژ بده بعد خیلی ببخشید یه آدم بزرگ باید سینتو میک بزنه تا راهش باز شه بچه فکش جون نداره جلوی سینتو خون گرفته که شیر نمیاد باید اون خون بیاد بیرون وگرنه سینت کبود میشه و دردناک. محکم باید میک بزنن تا اون خون بیاد بعدش شیر میاد اگر خون بیاد نترس اصلا. منم مثل شما بودم تنها راهکارش این هس

برو حموم اروم اروم ماساژش بده سعی کن اولش با دست شیرش بیاری بعدا شیر دوش بزنی یکم که شیرش بیاد راهش آزاد میشه میپاشه

ببخشید میشه عکس شیر افزای که میخوری بفرستی من دوروزه زایمان کردم شیر ندارم

من یکی از دوستام اینجوری بود رفت بیمارستان با این دستگاه های مخصوص شیرشو دوشیدن راهش باز شد ولی بعدش زود به زود باید به بچه شیر بدی تا اینجوری نشه

بده بچه بمکه درست میشه