۴ پاسخ

از پله بالا و پایین برو... راه برو... نزدیکی... و ب نظر من هیچ داروی گیاهی نخور... زعفرون هم نخور، من زعفرون و تخم شوید خوردم روند زایمانم خیلی سریع شد ولی دردم دوبرابر... فشارمم رفت بالا... دکترم خیلی دعوام کرد... هم خودم هم بچمو خدا نجات داد...به هرکسی نمیوفته

ان شاءالله یه چند بار نزدیکی حسابی داشته باشی و یه شربت زعفرونی هم بخوری تو همین هفته منتظر نی نی خوشگلت باش دیگه

عزیزم بلندشو یاعلی پیاده رویی کن یهو میبینی تا شب دنیا میاد. پاشو راه برو عزیزم...

امید ب خدا عزیزم
پله بالا پایین برو و ورزش کن تا روند زایمانت سریعتر پیش بره