۴ پاسخ

ندین اگه دکتر هم گفته باشه ندین چون الان معده های همهی بچه ها رفلاکسی اگه رفلاکس هم نداشته باشه نده بزار ۶ ماهه بشه

تا وقتی پزشک ش نگفته شروع نکنین. زمانی غذای کمکی رو قبل از شش ماهگی شروع میکنن که وزن گیری نوزاد خوب نباشه اگر خوبه شروع نکنین بزارین روند عادی خودش رو طی کنه بچه شاید معده ش هنوز آمادگی نداشته باشه

من از ۴ماهگی با تجویز پزشک شروع کردم

من ۴ماهگی پسرم از لعاب برنج شروع کردم روزی ی بار در حد ۳.۴قاشق چایی خوری بعد کم کم بیشترش کردم بعد فرنی و عذا های دیگ