۳ پاسخ

یه ساعت قبل خواب غذا کامل بده بهش موقع خوابشم شیر بده بزار کامل بخوره بعد اگ بیدار شد به جای شیر اب بده یا بزار رو پات لالایی بخون پشتشو ناز کن تا یه هفته دوهفته اذیت مسکنه بعد دیگ عادت میکنه

گلم قبل خواب بهش غذا بده تا سیر بخوابه اگه نصف شب بیدار شد اب بریز تو شیشه بده بخوره

وقتی بیدار شد بزار رو پات واسش لالایی بخون.اولش تا دوساعتم بیتابی میکنه اما کم کم به ۵دقیق میرسه و بعد دیگه بیدار نمیشه.اما حتما آب بهش بده که یه وقت تشنش نباشه و متوجه نشی