۶ پاسخ

سلام عزیزم دختر منم رفلاکس داره .زیر سرشو همیشه بلند نگه دار .رو سطح صاف بهش شیر نده .آروغشو بگیر ۲۰ دقه عمودی نگهش دار.حجم کم دفعات زیاد ..و از همه مهمتر ببرش متخصص گوارش چون اگه دارو نخوره کم کم دیگه شیر نمیخوره .سر خودم اومده .داروشم مرتب بده و بدون تجویز دکتر قطع نکن

تایم شیر دهیت چجوریه

من دوساعت یه بار شیر میدادم دکتر گفت. لبنیات و حبوبات و سالاد و میوه ها بجز سیب پرتقال انار لیمو شیرین هیچی نمیخورم

دکتر بردمش دارو های خارجی بهش داده در خوردن غذا هم رعایت میکنم شیر خوردنشم یک ساعت یک بار است اما هیچ فایده ای نداره یه عالمه بالا میاره هر کار میکنم اما فایده ای نداره

زمانی ک رفلاکس داره خیلی غذاهارو نمیتونی بخوری

من پسرمو بردم دکتر بهتر شد عزیزم