۶ پاسخ

آروغشو خوب نمیگیری، ،،،البته سکسکه خوبه واسه بچه

عزیززمم خدا حفطش کنه
سکسه خوبه طوری نیست
احتمالا رفلاکس داره
گریه هم میکنه؟

ای جانم خدایا چ ناز خدا حفظش کنه

وااای خیلی کاراشتباهه ازالان بهش پستونک دادی عادت میکنه دیگ تمایلی ب شیر نشون نمیده و لاغرمیمونه همش پستونک میخاد بزرگترم بشه غذاخور بشه ب خاطر پستونک غید غذارومیزنه همه جیزش میشه پستونک ازش بگیر نزار عادت کنه خیلی کاراشتباهه بزار زیر سینت بخوابه و عادت کنه چون تجربه داشتم واس دختراولم گفتم بهت گلم ....

سکسکه خیلی خوبه روده گشادمیکنه میخاد جاق بشه...استفراغ اگ حالت پنیریه عالیه ولی اگ صافه رفلاکسه باید ببری دکتر دارو بده

ای خدااا جوجو رو نگا خدا حفظش کنه
سکسه طبیعی استفراغ م احتمالا شیر زیاد خورده بقیه پس میزنه یا دور از جون رفلاکس داره

سلام اشکال نداره عزیزم