۶ پاسخ

وا کی گفته همچین چیزی 😐منکه ۱۷ هفته هستم هنوز حرکتی نمیکنه بعدشم اگر حرکت داشته باشه خیلی ریز از ۲۰ هفته تازه شروع میشه اونم فقط خودت متوجه میشی ،

کی گفته جنین شما الان همش دویست گرمه نرمالش هفته بیست به بعده حالا ممکنه بعضیا خس کنم ولی دکتر میگه اونا انقباضات رحمیه نه حرکت جنین

سلام عزیز الان اگر هم حس کنی حالت پروانه وار یا سور خوردن ماهی حس میکنی
اونم اگ جفتت خلفی باشه و بارداری دومت باشه
درغیر این صورت تا هفته ۲۰.۲۲شاید حس کنی⚘

نترس عزیزم خیلیا متوجه نمیشن تا بیست وچهارهفته طبیعیه ،ولی یه کم دقت کن حالتی مثلا ترکیدن حباب ،لرزش ،یاببخشید بادمعده توشکم 😅یا نبض زیرشکم اگردارین همونه

الان کمی زوده از دو هفته دیگه بهتر متوجه میشید بعضی ها هم بیست هفته به بعد

نه عزیزدلم هنوز زوده ۱۶ هفته من خودم ۱۹ هفته حس کردم نگران نباش تکون میخوره