۳ پاسخ

پشت سرپسرمنم صاف صاف بود عاشقش بودیم بزرگترکه شد خودش پهلو به پهلو شد فرمش عوض میشه

پسرمن صافه همه لدت میبرن شوهرم ارایشگره گفته اگه پشت سرش صاف باشه بهترین مدل موهابه بهترین شکل براش درمیاد ازاول به پشت گداشتیم
ولی میگن به مرور خودش درس میشه وکلن گرد میشه بازدقیق نمیدونم

پسرمن صافه همه لدت میبرن شوهرم ارایشگره گفته اگه پشت سرش صاف باشه بهترین مدل موهابه بهترین شکل براش درمیاد ازاول به پشت گداشتیم
ولی میگن به مرور خودش درس میشه وکلن گرد میشه بازدقیق نمیدونم