۵ پاسخ

ایران والا گلم من ک از 6 هفته شروع شد تا 4 ماه جدیدا خوب شدم ولی همش سعی میکردم احساس ضعف نکنم تا ی ذره میدونسم حالم داره بد میشه ی اجیلی چیزی میخوردم

هرکاری کنی تا ۱۶هفتگی همین آشه😥

سلام عزیزم تا آخر ماه ۴ این حالت ادامه داره
اما دو چیز برا تهوع خیلی خوبه
یکی میوه به
یکی زنجبیل، ی ق چ پور زنجبیل با ی لیوان اب ، ۱۰ دقیقه بزار دم بکشه با عسل یا نبات یا اگه تونستی خالی بخور، خیییلی خوبه

قرص ویتامین ب۶ هر ۸ساعت بخور

من همینطورم با این که این الان تو چهار ماهگی قرص دمتروون بخور خوبه من بعضیا وقتا خیلی حالم بد میشه آمپول دمتروون هم میزنم