۵ پاسخ

خانم خواهشا نرین پی این درمانهایی که مادرا توصیه میکنن یه موقع بچه بیفته به اسهال و آب بدنش کم بشه میخواین چه کنین؟ حتما پزشک ببینه اگر هم میترسین ببرین بیرون با پزشک های اینترنتی مشورت کنین

سلام اگ دلدرد نداره و زور نمیزنه تا ده روز هم طبیعیه اگ شیر خودتو میخوره اگ زور میزنه بهش فلوس بده یا ابجوش نبات بده،شکمشو جهت هقربه ساعت با روعن زیتون ماساژ بده،یکم روغن زیتون یا وازلین یا صابون بمال به گوش پاک کن و بفرس داخل معقدش و یکم بچرخون خیلی کم ها ،یکی از این روشا رو امتحان کن ببین کدوم جواب میده

من امروز دخترم دسشویی بزرگ نکرده بود کم مونده بود گریم بگیره انقد کمکش کردم تا دسشویی بکنه چه دلی داری تا الان منتظر موندی بهش فلوس ترنجبین بده من الان شکمشو جهت مخالف عقربه ساعت ماساژ دادم بچم رگباری خودشو خلاص کرد

سلام طبیعیه خودتونو نگران نکنین شاید داره وزن میگیره،دور نافشو چرب کنید

عزیزم شکمشو با روغن زیتون چرب کن چند تا قطره هم‌بنداز تو‌نافش دسشویی میکنه