۵ پاسخ

خیلی ممنون از راهنمایی شما دوستان

برا دل‌دردش شربت اهورا نی نی بده، شاید رفلاکس داره

برا دل پيچه شم يه قاشق نعناع فوق العاده اثر ميكنه قاشق كوچيك ها ، من دخترم همون جا دل دردش قطع ميشه

رفلاكس عزيزم سرشو بالا بزار و بعد شير كمي نگه دار يا اروغ بگير ، اگه كمي بالا نگه داري خوب خوب ميشه نترس دختر منم اونجوري بود اصلا دارو اينا نده اگه وزن ميگيره گناه داره

خس خس سینه و دماغش واسه اینه که اینا بلد نیستن فین کنن واسه همینه منم نوزادم اینطوری میکرد فک میکرد چیه که دکتر علتشو اینو گف برا دل پیچشم گرمیچر بده هر ۸ساعت