۴ پاسخ

مسلما شیر مادر بهتر از هر چیز دیگه ای برای بچست
ولی شیر خشک هم چیز بدی نیست کی گفته بده ؟خیلی هم خوبه
قدیمیا من خودم شنیدم که میگم خیلیا بچه هاشونو با چایی نبات یا نبات داغ بزرگ کردن چون به دلایلی بچه شیر مادر نمیخورده یا شیرشون کم بوده الان که خداروشکر شیرخشک فراوان هست و خیلی هم مواد عالی و مفید توش داره الانم که روز به روز فرمون شیرخشکا داره بهتر و نزدیک تر به شیر مادر میشه
تازه به نظر من مادرا که خوب تغذیه نمیشن شیرشون هم قوت نداره ولی تو شیر خشک همه مواد لازمو داره

اونایی که این حرفارو میزنند معتقدن بچه گرسنه بمونه بهتره از اینکه با شیر خشک سیر بشه یا کلا هدفشون آزار دادن مادر بچست با کلامشون

منم موافقم. شیر خشک زیادم بد نیست اتفاقا تمام ویتامین ها رو هم داره که ممکنه شیر مادر تمام اونا رو نداشته باشه

دقیقا.بعضی ازمادرا یجوری میگن شیرخشک انگار که بمبه😅😅
مادری کردن مگه فقط به شیرمادر دادنه!یعنی اونیکه شیرخشک میده مادر خوبی نیس...وقتی مادری شیرش کمه مقوی نیس شیرحرص وجوش داره بایدشیرخشک بده که بچه گرسنه نمونه... والا خیلی ها دایه عزیزترازمادر شدن هیچ مادری بد بچشو نمیخواد. اتفاقا شیرخشک تمام املاح و مواد مغذی و ویتامینای لازم رو داره چه بسا بیشتر.