۹ پاسخ

من گریپ میکسچرمیدم دخترم بهترمیشه امااین بهترشدنه مقطعی هست تاوقتی تاثیردارو هست خوبه بعددوباره شروع میکنه زورزدن .ازنظرمن خودتون جوشنده رازیانه بازیره بخوریدیاعرق نعناع بعدازغذاتاهرچی خوردیدنفخشوبگیره وبچه هم کمتراذیت بشه ونفخ کنه

من فقط شبها بهش میدم اونم گاهی اوقات....وقتی خیلی گریه کنه و اصلا آروم نشه....در اصل باید باهاشون مدارا کنیم تا این دوره ی سه چهارماهه ی اول زندگی شونو طی کنن.

اگه قطره اینفاکول پیدا کنی که خییلی عالیه..فقط گرونه ۳۰۰هزار میشه یادم یکم گرونتر

عزیزم منم این شربتارو امتحان کردم ولی فایده نداشت تنها چیزی ک تاثیرش فوق العاده بود رازیانس.پوردش کن با نبات بده چن شماره از شیشه شیرش بخوره.راحت میشه از دل درش بعدشم میگیره میخوابه.فقط خیلی پورد کنی بعدشم از یه پارچه نازک ردش کنی ک درشت نباشه

من سگاگریپ بهش میدم، خیلی تاثیر داره.....زود آرومش میکنه.

سگا گریپ عالیه حتی بعد یه مدت میتونی قطعش کنی

دکتر برا بچم گرایپ واتر نوشت ولی شما بهتره بچتون روببرین دکتر اون تشخیص بده که چی براش بنویسه دارو سرخود به بچه ندین

زیر یه ماه گرایپ واتر بالی یه ماه گرایپ میکسچر من به پسرم میدم عالیه

واای منم دیگ بریدم والا. قطره کولیف بخر زودتر نفخ و ازاد میکنه